Μαχητής Πετρούπολης

 

Δυτ. Αθήνα: Ξεκινούν δύο μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα

Δυτική Αθήνα
 
 
Δύο μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα θα ξεκινήσουν στη Δυτική Αθήνα μέσα στο καλοκαίρι από την Περιφέρεια, συνολική αξίας 3.252.020,81€ και αφορούν το ρέμα της Εσχατιάς παρά την οδό Φλέβας και εργασίες κατασκευής αγωγών αποχέτευσης ομβρίων στα σύνορα των Δήμων Ιλίου και Περιστερίου όπου το περασμένο Χειμώνα σημειώθηκαν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.  
Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2016

Διήμερο αιμοδοσίας στο Δήμο Πετρούπολης

Πετρούπολη
 
Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με την Μονάδα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. “ΕΡΥΘΡΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ” διοργανώνει την 46η εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατo 2 και Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, και ώρες 09:00 έως 14:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Εθν. Αντίστασης 61),  για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2016

Προσπάθεια εμπρησμού κοντά στο άλσος Αγ. Δημητρίου

Πετρούπολη
 
Προσπάθεια εμπρησμού σε δασική περιοχή κοντά στο νεκροταφείο της Πετρούπολης έγινε σήμερα, η οποία τελικά αποφεύχθηκε από την έγκαιρη επέμβαση των δυνάμεων πυρασφάλειας του ΑΣΔΑ, του Δήμου και της Πυροσβεστικής.
 
Η φωτιά ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις, έκαψε μικρή έκταση από ξερά χόρτα! Πάντως είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που επιχειρείται εμπρησμός στο ίδιο περίπου σημείο! 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές υπάρχει η υποψία ότι αυτού του είδους οι ενέργειες προέρχονται από παραβατικούς νέους, που αγνοούν τους κινδύνους των πράξεων τους και όχι για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού, καθώς τα συγκεκριμένα σημεία που επιχειρούν να βάλουν φωτιά είναι από τα πλέον προσβάσιμα αλλά και φυλασσόμενα της περιοχής!
Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016

Mε Γκλεγκλέ θα συνεχίσει ο Άρης Πετρούπολης!

Ποδόσφαιρο
 
Με την ίδια πετυχημένη συνταγή που τονέφερε πίσω στην Α' ΕΠΣΑ θα συνεχίσει ο Άρης Πετρούπολης και τη νέα περίοδο. Με τον Αλέξη Γκλεγκλέ στον πάγκο της ομάδας και τον ίδιο βασικό κορμό παικτών. 
Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2016

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Ο Δήμαρχος φταίει για όλα!!!

Κικιρικου
 
To ότι θα έφτανε η ώρα που θα γινόμουν και υποστηρικτής της  όποιας αρχής δεν το περίμενα. Και για να το πω πιο ξεκάθαρα εννοώ υποστηρικτής της εξουσίας δηλαδή. 
Πάντα είχα ένα πρόβλημα με αυτούς που ήταν από πάνω, με ενοχλούσε η υπεροψία τους! Ίσως γιατί καμάρωναν σαν κοκόρια και μου κλεβαν τη δόξα! Πάντα ήμουν με τους αδύνατους. Με αυτούς που κυνηγούσαν την κορυφή και όχι με αυτούς που την είχαν κατακτήσει και κοιτούσαν με κάθε τρόπο να παραμείνουν εκεί!
Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς

Ελλάδα
 
Tη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016-17.
Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016

Συνεχίζονται οι αποψιλώσεις στο Δήμο Πετρούπολης

Πετρούπολη
 
Με ανακοίνωση του ο Δήμος κάνει γνωστό τις περιοχές εντός κι εκτός Δήμου Πετρούπολης όπου πραγματοποιήθηκε αποψίλωση ξερών χόρτων αλλά και απομάκρυνση άλλων εύφλεκτων υλικών.
Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016

Το βραβευμένο "Ludlow" στο Σινέ Πετρούπολις

Πετρούπολη
 
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, αλλά και από τη Βουλή των Ελλήνων ντοκιμαντέρ  "Ludlow, οι Έλληνες στους πολέμους του Άνθρακα", του Λεωνίδα Βαρδάρου, προβάλλεται τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στο Σινέ Πετρούπολις. 
Κυριακή, 26 Ιούνιος 2016

Ζενέτος: Χωρίς ήθος Μικρούτσικος, Πασχαλίδης

Ίλιον
 
Για ανηθικότητα των Μικρούτσικου και Πασχαλίδη έκανε λόγο χθες το βράδυ ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016

"Λευκή Νύχτα" με γκρίζο καπνό στο Ίλιον

Ίλιον
 
Επικαλούμενοι "πολιτική φόρτιση" για τη διεύρυνση του ωραρίου καταστημάτων κατά τη διάρκεια της "Λευκής Νύχτας" στο Ίλιον το Σάββατο 25 Ιουνίου, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης απέσυραν τη συμμετοχή τους στο παραπέντε με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση της δημοτικής αρχής και της άμεσης αντικατάστασης τους από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016

Η παραβατικότητα "πνίγει" την Πετρούπολη

Πετρούπολη
 
Από κοινού λύσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, αλλά και της ελαφράς εγκληματικότητας αναζητούν οι αστυνομικές αρχές και ο Δήμος Πετρούπολης.
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016

Στον αέρα οι Παιδικοί Σταθμοί

Πετρούπολη

 

Οι αλλαγές στο χαρακτήρα και τη μορφή του προγράμματος που ενισχύει εδώ και χρόνια τη χρηματοδότηση των δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών βρίσκει αντίθετους τους Δημάρχους που εκλέγονται με το ΚΚΕ.  

Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016