Μαχητής Πετρούπολης

 

Σε επιφυλακή για πρόληψη πυρκαγιών

Πετρούπολη
Λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, οι οποίες ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιάς, ο Δήμος Πετρούπολης θέτει σε 24ωρη προληπτική φύλαξη τα καίρια σημεία πρασίνου της πόλης, το Ποικίλο Όρος και το Άλσος του Αγίου Δημητρίου. 
Σάββατο, 18 Ιούλιος 2015

Συνεργασία Δήμων Αθηναίων - Αιγάλεω για τα απορριμμάτα

Αιγάλεω
Σε συνεργασία για τη διαχείριση απορριμμάτων προχωρούν ο Δήμος Αθηναίων και ο Δήμος Αιγάλεω αξιοποιώντας την εγκατάσταση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Ελαιώνα και τον χώρο, όπου μπορεί να λειτουργήσει ως πράσινο σημείο, που θα περιλαμβάνει Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, σπαστήρα για τα κλαδέματα και εγκατάσταση για εναερόβια ζύμωση.
Σάββατο, 18 Ιούλιος 2015

Αιμοδοσία στην Πετρούπολη

Πετρούπολη
Στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δήμος Πετρούπολης διεξάγει για ακόμα μία φορά Εθελοντική Αιμοδοσία και καλεί τον πετρουπουλιώτικο λαό να συμβάλλει με την συμμετοχή του.
Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2015

Νέο πρόγραμμα διανομής τροφίμων

Πετρούπολη
Ο Δήμος Πετρούπολης κσυνεχίζοντας την κοινωνική του πολιτική και στα πλαίσια της αντιμετώσης της ανθρωπιστικής κρίσης, αντιλαμβανόμενος την αύξηση του αριθμού των συμπολιτών μας που χρήζουν βοηθείας ανακοίνωσε την έναρξη νέου προγράμματος διανομής τροφίμων. 
Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2015

'Αρης (Α): Για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική!

Μπάσκετ
Στη Γ' Εθνική Κατηγορία θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι άνδρες του Άρη Πετρούπολης, πραγματοποιώντας έναν στόχο που για πολλά χρόνια αποτελούσε το διακαή πόθο.
Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2015