Μαχητής Πετρούπολης

Με το δεξί στο Κύπελλο, 76-44 την Καλαμάτα

Μπάσκετ
 
 
Με τις νέες Πλούμπη και Μοίρα αλλά και τις παλιές Λιάσκα και Καβαλάρη ο Άρης επικράτησε εύκολα με 76-44 της Καλαμάτας και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου.
Μια κλάση ανώτερος ο Άρης δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τις φιλοξενούμενες έχοντας ως όπλα την ταχύτητα και το περιφερειακό σουτ. Μοναδική απειλή για την ομάδα της Πετρούπολης η έμπειρη Β. Μάλαμα που σημείωσε 19 πόντους. 
Κυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014

Ανάκληση συγχώνευσης για 3ο-6ο Δημοτικό

Πετρούπολη

Καλό ποδαρικό έκανε ο νέος Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος και η νέα δημοτική αρχή, καθώς στις 8 Σεπτεμβρίου δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η οριστική ανάκληση της συγχώνευσης του 3ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης.

 

Κυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014

Αναγέννηση: Έχασε πέναλτι και πρόκριση στο 120΄

Ποδόσφαιρο

Στην παράταση με σκορ 3-4 ηττήθηκε και αποκλείστηκε από το Κύπελλο η Αναγέννηση από το Κουκάκι. Όσο καλύτερα ξεκίνησε ο αγώνας για την ομάδα της Πετρούπολης τόσο τελείωσε με το χειρότερο τρόπο.

 

Κυριακή, 14 Σεπτέμβριος 2014

Κοινώνια εν δράσει: Η ελπίδα γίνεται πράξη

Πετρούπολη

 

Με όπλα τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά ο Σύλλογος Κοινωνία εν δράση επιχειρεί με τις δράσεις του για την κοινωνική, οικονομική, ψυχολογική στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν πάσης φύσεως προβλήματα. Ακόμη αποσκοπεί στην ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας με τρόπους που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη κοινωνικό-οικονομική συγκυρία που βιώνουμε ως κοινωνία.

Παρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014

Αντιφασιστική πορεία στην κεντρ. πλατεία

Πετρούπολη

Αντιφασιστική πορεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης με σύνθημα "Ο Παύλος ζει στους αντιφασιστικούς αγώνες του σήμερα , τσακίστε τους ναζί και το σύστημα που τους γεννά".

Παρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014

Ένωση Γονέων: Δημόσια-δωρεάν Παιδεία

Πετρούπολη
Με αφορμή τη σημερινή πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων, όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός η Ένωση Γονέων Πετρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκθέτει το γενικό πρόβλημα στην Παιδεία και στη συνέχεια το εξειδικεύει στην πόλη μας αναφέροντας τη συγχώνευση του 3ου-6ου Δημοτικού Σχολείου που βρίσκεται στον αέρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης έχει ως εξής: 
 
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014

Πουλάνε… τρέλα τα ΕΛΤΑ!

Πετρούπολη

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία άλλαξαν σε κάποιες οδούς της Πετρούπολης τον ταχυδρομικό κώδικα και ζητούν από τους πολίτες να γνωστοποιήσουν το νέο ταχυδρομικό κώδικα στους φορείς από τους οποίους λαμβάνουν αλληλογραφία και λογαριασμούς.

 

Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014