Μαχητής Πετρούπολης

 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών

Πετρούπολη
 
Εξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνη και συστηματική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε εκβιασμούς με το πρόσχημα της «παροχής προστασίας» σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων στο Ίλιον και την Πετρούπολη,  
 
Παρασκευή, 19 Δεκέμβριος 2014

«Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους»

Περιφερεια
 
Ένα νέο και εμπεριστατωμένο κοινωνικό πρόγραμμα συνέταξε η Περιφέρεια Αττικής. Με την ονομασία «Ηλεκτρικό Ρεύμα για Όλους» η νέα περιφερειακή διοίκηση έχει εντάξει 2,5 εκατ. ευρώ στον αναμορφωμένο προϋπολογισμό της χάρη στο οποίο θα ανακουφίσει άπορες οικογένειες και ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική κρίση.
 
Πέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014

Στο έλεος των κακοποιών η Δυτ. Αθήνα!

Δυτική Αθήνα

 

Μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών ΙΧ και μηχανών τον τελευταίο μήνα σε Πετρούπολη, Ίλιον και Καματερό έχει δημιουργήσει πανικό στους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα έχει φέρει σε αμηχανία την Αστυνομική Διεύθυνση, που τουλάχιστον από τις μέχρι τώρα κινήσεις της δείχνει αδυναμία να προστατεύσει ανθρώπους και περιουσίες.

Πέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014

EXTREME CAFÉ: Σε άλλη διάσταση…

Επιχειρείν

 

 

Τα τελευταία δύο χρόνια το ΕxtremeCafè έφερε μια νέα διάσταση στη διασκέδαση και στη ψυχαγωγία. Από το συμβατικό καφέ μέχρι τα τρελά parties, και τα μοναδικά live, τη διαδραστική και δημιουργική απασχόληση   για τα μικρά παιδιά, έως διαλογισμό μέσω ζωγραφικής.

Όλα «συνυπάρχουν» στο φιλόξενο χώρο που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Κάρκος και οι συνεργάτες του!

Tο ExtremeCafé διεγείρει τις αισθήσεις. Μια επίσκεψη αρκεί για να γίνεται fanτης ολοκληρωτικής διασκέδασης!

EXTREME CAFÉ | ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 128, 13231 | ΤΗΛ.: 2105068251 | www.extrme-cafe.gr

 

 

 

Πέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014

Μεγάλο προβάδισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη δημοσκόπηση της GPO

Ελλάδα
 
Με 4,9% προηγείται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. της Νέας Δημοκρατίας στην «πρόθεση ψήφου», σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για την εκπομπή του MEGA, "Ανατροπή", που διενεργήθηκε από τις 11 έως τις 15 Δεκεμβρίου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.200 ατόμων. 
Τετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014

Στην Ανθούπολη τα 747, 701, 704

Πετρούπολη
 
Από τις 8 Σεπτεμβρίου ο ΜΑΧΗΤΗΣ σας είχε ενημερώσει για αλλαγές που είχε προγραμματίσει ο ΟΣΥ στις λεωφορειακές γραμμές ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη σύνδεση με τους σταθμούς του μετρό, αλλά και με αυτόν τον τρόπο να μπορέσει να μειωθεί ο χρόνος μετακίνησης με τα δημόσια μέσα μεταφοράς.
Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014

Πετρούπολη: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πετρούπολη
 
Ανακοινώθηκε από το Δήμο Πετρούπολης το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Περισσότερες από 15 εκδηλώσεις που ήδη ξεκίνησαν  από την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Ιανουαρίου 2015.
Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014

«Κοινωνία εν δράσει»: Ένας κόσμος χωρίς φάτνη!

Συμβαίνουν στη πολη
 
Μια πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και πρωτότυπη εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος «Κοινωνία εν δράσει». Επίσημος προσκεκλημένος ο ιερέας – ψυχοθεραπευτής πατήρ Σταύρος Κοφινάς θα μιλήσει για τη θλίψη που προκαλούν σε πολλούς συνανθρώπους οι γιορτές των Χριστουγέννων στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα «Μια οικογένεια χωρίς ελπίδα και ένας κόσμος χωρίς φάτνη: το αδιέξοδο των εορτών».
Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2014